Logo

5 anys de revista

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant vol agrair a tots els que heu fet possible que aquesta publicació continue sent realitat després de cinc anys des que tímidament vam engegar el projecte, que inicià l’anterior director de l’Escola.


L’interès que ha demostrat tothom: professorat, alumnat i personal del centre, la iniciativa a l’hora de participar, com també les mostres de suport contínues, han fet possible no solament la continuïtat de la publicació, sinó també que cresca en quantitat i sobretot en qualitat.

Gràcies també a tu, lector o lectora, per dedicar part del teu temps a compartir les impressions dels teus companys enginyers o arquitectes.

Fem una menció especial als nostres redactors més fidels des de l’inici de la revista el 2009: els professors Antonio González, Vicente Viana i Juan Carlos García; i els alumnes Rubén Torregrosa i José Manuel Ortega. També a Enrique Pérez, que ens proporciona un acudit des de fa ja uns quants anys.

Des d’ací volem animar-vos que seguiu participant activament, ja que això fa que continuem creant Escola entre tots, perquè l’etapa universitària cal que siga una alimentació contínua de formació no exempta de lectures tècniques, com les que trobaràs en les pàgines següents.

Rep una salutació cordial

 

Andrés Montoyo Guijarro

 

 

 

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.